Wire Bonding Butyl Clay

1, Opis Butilna glina za vezivanje žice je vrsta materijala bez suivača, bez sušenja, rolne i blokirajućeg materijala koji je napravljen od butil gume. Ispitajte emisiju i zahtev za materijale i komponente u vozilu. Stalno ne-čvrstoće, zbog svoje fleksibilne i prilagodljive, to ...

Pošaljite upit Chat Sada

Proizvod

Model br

Mian materijal

CAS br

MF

Mjesto porijekla

Wire Bonding Butyl Clay 698 Butil 9003-27-4 BiPb Šangaj, Kina

1, Opis

Žica za vezivanje butil gline je vrsta bezsuljivog lima, materijala koji se ne osuši, i materijala za brtvljenje bloka koji se sastoji od butil gume. Ispitajte emisiju i zahtev za materijale i komponente u vozilu. Stalno ne-čvrstoće, zbog svoje fleksibilnosti i prilagodljivosti, pokazuje dobre performanse na hidroizolacionim i izolacionim osobinama.

2, područje primjene:

Koristi se u elektronskoj automobilskoj elektronici, komercijalnim aparatima, a može se raditi i kao izolacija, zaptivanje i hidroizolacija. Izvaditi papir za oslobađanje, zaviti žicu i kompakt.

3, Prednost

1.Non-očvrsnuta, odlična elastična deformacija i dobra fleksibilnost., Tako imaju dobro zaptivanje;

2.Notoksično, bez mirisa, bez korozivnog, ekološki prihvatljivog;

3.good samolepljive performanse, jednostavna primena;

4.Ne teče pod visokom temperaturom, bez pucanja pod niskom temperaturom.

4, Skladišni prostor:

Rok upotrebe je 24 meseca. Ovaj proizvod je nezapaljiv materijal, ali ne skladištite ih blizu izvora toplote i sprečavajte ih direktne sunčeve svjetlosti kako bi se izbjeglo izobličenje.


Hot Tags: Žičana veziva butilna glina, butil zaptivna žica, butilna zaptivna masa za vezivanje žica, Kina, proizvođači, dobavljači, kupuju, jeftini, visokokvalitetni, cene, najbolje, u Kini
Srodni proizvodi

Copyright © Kejian Polimernih materijala (Shanghai) Co., Ltd sva prava pridržana.