Dom > Izložba > Sadržaj
Kejian holding uspešno učestvuje u kompozicijama JEC Paris
Mar 22, 2017

Od 14. marta 2017. do 16. marta 2017. naš generalni direktor Haitao Wu sa menadžerom spoljne trgovine Xuesong Chen Markom Wangom i menadžerom marketinga Doris Wu otputovat će u izložbeni centar Paris Nord Villepinte, koji se nalazi u severnom predgrađu, da učestvuje u 2017. JEC composites Paris ", i postigli su plodonosne rezultate.

 

图片 10.jpg


JEC Composites Paris je sponzorisao Udruženje francuskih kompozitora za razvoj kompozitnih materijala koji se održava svake godine od 1965. godine i održao je 52 sesije do 2017. godine. Štaviše, to je najveća i najistorijska izložba kompozicija u Evropi, čak i po cijelom svijetu.

Svrha ovog putovanja je uglavnom proširenje horizonta, otvorenih umova, sticanje naprednih vještina, razmjena ideja i saradnja. U međuvremenu, oni u potpunosti iskorišćavaju mogućnosti izlaganja za komunikaciju i pregovore sa gostima i trgovcima, kako bi dalje širili vidljivost i uticaj kompanije u ovoj industriji, ali i dalje razumijevali karakteristike vršnjačkih kompanija sa naprednom tehnologijom kako bi se bolje poboljšati naše proizvode i igrati naše prednosti.


图片11.jpg


Na izložbenom mjestu, naša kompanija uglavnom izlaže vakuum torbu, film sa perforiranim oslobađanjem, ljušteni sloj, lepljivu traku, VHB traku i druge proizvode. Naši izlagači uvek odgovore na zagonetke sa najprofesionalnije tačke gledišta i prave prezentaciju sa punim entuzijazmom za svakog posjetitelja. Štaviše, oni imaju iskrenu komunikaciju sa starim i novim kupcima, i upoznaju im razvoj naše kompanije. Shodno tome, unapređuje uzajamno prijateljstvo i povjerenje, i postavlja dobru osnovu za uspjeh kompanije Kajian za uspješno učešće na svjetskom tržištu kompozita.


Slika 12.jpg


JEC Composites Paris omogućuje Kejian holdingu da se pokaže i pogleda u budućnost nadam se, što je stvarno dobar put za sve nas!


Relevantne industrije znanja

Copyright © Kejian Polimernih materijala (Shanghai) Co., Ltd sva prava pridržana.