Dom > Izložba > Sadržaj
Kejian nadjačao konkurente u zatvarač Expo Shanghai 2013
Jun 23, 2013


Danas, "Shanghai Expo 2013 zatvarač" koje pokazalo se da je jedan od najutjecajnijih izložbe globalne učvršćivač industrije održana u Shanghai World Expo izložba And Convention Center, 21, 128 posjetitelja, uključujući 1,637 profesionalni kupci iz 57 zemalja, okupilo se zajedno rezultati njihovih proizvoda. Kejian, kao Kina je najveći butil brtvilo proizvođača, također prisustvovali su i donijeli Posjetitelji izložbu nezaboravan proizvoda.


"Učvršćivač Expo Shanghai" je jedini događaj u Kina predstavio izlagače koji predstavlja cijeli učvršćivač industriju lanca, uključujući materijala, opreme, kalupe, učvršćenja, testiranja uređaja, trgovinu i usluge. Kejian je uključen u "Hemijskih agenasa" divizija. Kejian donio iz različitih materijala poput butil, poliuretana, silikona i akrilni silikoni u različitim formatima uključujući cartriages, peciva i bubnjevi. One silikoni se može koristiti u velikim Industrijama, Primjerice, izgradnja, Automobilska, vjetroelektrane, komunikacija, karavan, itd. Određeni modeli su 666 Čelične konstrukcije butil brtvilo, 660 karavan traka, 656 aluminijske falshing trake, itd.


Kejian's manager, uključujući GM, također prisustvovao na izložbi. I dočekali su ljudi sa svojim prekrasnim osmjesima i excelleny kvalitetu. Uz dobru uslugu stav i exordinary proizvoda za brtvljenje, štand prepun posjetitelja.


"Shanghai Expo 2013 zatvarač" je bilo sjajno iskustvo za kejian stvari, i definitivno Kejian će biti u sljedeći one.Po Eudora Neves


Relevantne industrije znanja

Copyright © Kejian Polimernih materijala (Shanghai) Co., Ltd sva prava pridržana.