Dom > Izložba > Sadržaj
Pogledajte nazad izložbu | Gomila na Kejianovom izložbenom štandu, vrhunski proizvod su privlačni
Sep 18, 2017

Pogledajte nazad izložbu | Gomila na Kejianovom izložbenom štandu, vrhunski proizvod su privlačni

Sep.6th

Međunarodna izložba kompozitnih materijala u Kini

Otvoren u hanghai World Expo Exhibition & Convention Centru

 

Kejian Holding štrajk sa nizom vakumskih kompozitnih proizvoda moćno

图片1.png

Prvi korak - profesionalna timska služba

图片2.png

Za Kejian Holding, ovaj put naš direktor prodaje u celini g. Zhenping Hu i direktor prodaje za izvoz g. Xuesong Chen predvodili su superiorni tim za prodaju kako bi napravili pozornicu sa puno iskrenosti. Oni strpljivo objašnjavaju onima koji dolaze da dobiju datum i konsultacije. U međuvremenu, mi ćemo reprodukovati video zapise kako bismo prikazali našu kompaniju i proizvode, kako bi posetioce omogućili intuitivno znanje o nama.


Drugi korak - pažljiv proces proizvoda

Ovoga puta naši osnovni dokazi su serija vakumskih kompozitnih proizvoda, kao što je "perforirani izolacioni film. (crvena i plava) "," vakuumska vreća "," lupak "i tako dalje. Ovi proizvodi su privukli puno posjetilaca. Većina posetilaca imala je strast i razgovarala su dugo sa članovima našeg tima. Uvek pokazujemo punu toplinu, razgovaramo sa najboljim stručnim znanjem o proizvodu i tehniku. Nikad se ne osjećaj umorno.

Ovo je trodnevna izložba. Svaki dan kada su naši prodavci stigli na štand, posjetioci bi došli da razgovaraju vrlo brzo. Većina ovih posjetilaca pokazala je svoju kooperativnu svrhu nakon razgovora s nama, nadala se da će provesti duboku konsocijaciju. Na ovoj izložbi, Kejian Holding je postigao sporazum o saradnji ili nameru sa mnogim klijentima.

图片4.png

图片5.png

图片6.png

Izložba je vrlo brza, ali Kejian Holding će uvek pokušati promovirati tehnološke inovacije kompozitnih proizvoda, stvoriti vrijednost za kupce, izgraditi vodeći brend u domenu. Ovo je naša misija, nikada nećemo prestati. Trudićemo se za trajnim naporima. Napravimo sastanak na kome ćemo se susresti na međunarodnoj izložbi kompozitnih materijala iz 2018. godine u Kini. Nadam se da možemo da dovedemo više novih proizvoda i tehnologije u kompozitnom domenu. Molim vas sačekajte i vidite šta se dešava.

Relevantne industrije znanja

Copyright © Kejian Polimernih materijala (Shanghai) Co., Ltd sva prava pridržana.