Dom > Vijesti > Sadržaj
【Kejian Važne vesti】 Tongji univerzitet i Kejian izgraditi nastavu i bazu prakse istraživanja i razvoja
May 22, 2017

The cooperation of Tongji University and Kejian.jpg

Dave pločice, Kejian holding zvanično postaje nastavna i istraživačko-razvojna praksa baza Tongđijevog univerziteta. I između dvije strane potpisana je praksa obrazovne baze za nastavu i naučno-istraživački rad. Pored toga, Univerzitet Kejian i Tongji će sarađivati ​​u istraživanjima i inovacijama, kultivaciji talenata i tehničkom i tako dalje. Univerzitet Tongji je nacionalni ključni univerzitet, povezan sa ministarstvom obrazovanja. I ima dugu istoriju i uživa visoku reputaciju kineskih poznatih univerziteta.


Tongji University.jpg

Takođe, nacionalna "211 projekta" i "985 projekat" ključna je izgradnja fakulteta i univerziteta. Osim toga, izuzetno je iz oblasti građevinarstva i automobila, i jedan je od najstroži kineskih univerziteta u Kini. Koncept Univerziteta Tongji je "Radićemo zajedno kako bismo pomogli ljudima i donijeli koristi državi i društvu". Univerzitet Tongji je nacionalni ključni univerzitet, povezan sa ministarstvom obrazovanja. I ima dugu istoriju i uživa visoku reputaciju kineskih poznatih univerziteta.


Kejian Holding .jpg

Takođe, nacionalna "211 projekta" i "985 projekat" ključna je izgradnja fakulteta i univerziteta. Osim toga, izuzetno je iz oblasti građevinarstva i automobila, i jedan je od najstroži kineskih univerziteta u Kini. Koncept Univerziteta Tongji je "Radićemo zajedno kako bismo pomogli ljudima i donijeli koristi državi i društvu".Povezane vijesti

Copyright © Kejian Polimernih materijala (Shanghai) Co., Ltd sva prava pridržana.