Dom > Vijesti > Sadržaj
Pauza kroz sebe i stvaranje budućnosti zajedno - 12. godišnjica Kejian-a
Nov 20, 2017

12 godina zajedničkih napora i razvoja, 12 godina hodanja ruku pod ruku

Slavno putovanje,

Pokažite sljedećih dvanaest godina sjajnim .

Period vanrednih godina,

Napisao je briljantno Kejianovo poglavlje od dvanaest godina.

Novembar 2017, Kejian Holding je imao svoj 12-godišnji rođendan. Zahvaljujući briljantnim prodajnim performansama i dugoročnoj, stabilnoj, odličnoj inovativnoj sposobnosti, Kejian se uspešno transformisao iz nepoznate male kompanije u vodećeg proizvođača, specijaliziranog za proizvodnju butila guma u Kini, i rangira se među najvećim svetskim profesionalnim proizvođačem butil gume, butil trake.

Borite se tvrde , slavno cvijeće u proleće i čvrstog voća u jesen

Kejian Holding koristi novu mogućnost razvoja adhezive industrije, zasnovanu na poslovnoj filozofiji "Službe, inovacije, jedinstva i razvoja", uzimajući "inovacije" kao vuču, podizanje kapaciteta, promovisanje razvoja. Trenutno, dugoročni saradnički odnosi sa brojnim visokoškolskim ustanovama, proizvodi se na tržište svake godine uvedu, proizvodi uključuju butil, izopropil, hloropren, silikon, poliuretan, epoksidnu smolu, akrilnu smolu i druge discipline, multidisciplinarni i navedeni su kao visoki Šangaj tehnološki projekat transformacije dostignuća. Ima mnogo patentnih pronalazaka, istovremeno je u 2016. godini identifikovan kao visokotehnološka preduzeća u Šangaju, a izabrana je u 2017. godini u Šangaju nauke i tehnološke gigantske oplemenjivačke kompanije, u smislu poslovne kvalifikacije, skale upravljanja, uticaja industrije i druge aspekte kako bi se postigao razvoj skokova.

图片1.png

U nite u zajedničkim naporima , saradnji i pobedi.

   Prodajni odjel Kejiana blizu strateškog tempa kompanije , izgradio je tim za prodaju koji se bori, ljubi, posvećuje.Time leti, nema boli, nema dobitka! Ušle smo zajedno sa strastom u proteklih 12 godina, zajedno smo pisali poslovne pesme u proteklih 12 godina, zajedno smo radile i radosti zajedno u poslednjih 12 godina: bili smo pod rukom da se krećemo preko velikog puta u proteklih 12 godina, našim ramenima jedan pored drugog, da prevaziđu poteškoće i poteškoće u proteklih 12 godina U povodu obilježavanja, Kejian Holding je takođe ušao u treći kvartal prodajne konferencije, predsjedavajućeg Wu Haitao, domaćeg direktora prodaje Hu Zhenpinga, direktora prodaje spoljne trgovine Chen Xuesonga, šefova sjevera i juga i menadžera svih poslovne delatnosti su izvijestile o dostignućima i nedostacima prodaje u prva tri kvartala, dijelile uspješna iskustva i iznele četvrti kvartalni radni ciljevi i planove, sprint do kraja godine!

图片2.png

Probij se kroz sebe i stvorite budućnost zajedno

  Kejian Holding treba da dobro upravlja , nastavi da promoviše reforme i inovacije, sveobuhvatna snaga nastavlja da se povećava, poslovna baza prodaje stalno konsolidovana, tržišna pozicija i vrednost marke nastavljaju da raste. Od malih do velikih, od slabih do jakih ... Dvanaest godina hvaliti , napredovati. Brilijantno, stabilno i samoodrživo, mirno samopouzdanje i samoodređenje. Godišnje doba je prekretnica koja je svedok razvoja Kejian-a, a takođe je i nova polazna tačka za Kejian-a.

销售网络-修改.png

Dozvolite da radimo zajedno, Za 2027, možemo stajati ovde zajedno, polagati zakletvu svijetu rođenja velikog poduhvata ponosnije. Stojimo zajedno kroz oluju i stres. U budućnosti inspirativno, probijemo sebe i stvorimo budućnost zajedno.


Povezane vijesti

Copyright © Kejian Polimernih materijala (Shanghai) Co., Ltd sva prava pridržana.