Dom > Vijesti > Sadržaj
"Led putovanje" u Japanu
Feb 03, 2016

Sada je kineska nova godina, a Kejian odjel prodaje stvari morati odmor od Jan 30 5 februara. Kejian organizira grupni izlet u Japan.


Ujutro sij 30, građa sakupio u Pudong aerodrom, i počeo svoje uzbudljivo putovanje. Očekivali su to toliko da su počeli priprema odjeću, cipele i kakve veze od prije mjesec dana. Kao i većina kineski narod, svi imaju dugo šoping liste s njima.


To je duboko zimi, i cijeli Japan je prekrivena ledom, to zovu "led putovanje". Međutim, u posljednjih nekoliko dana su imali dosta zabave sa "ledom". Svojih putovanja uključuje skedding, vruće proljeće tuš, hrana zabava, Jahanje konja, itd.


Japan Pokrivenog snijegom i ledom je lijepa taj kejian prodajni tim uzeo hrpa fotografija u proteklih dana. Možete vidjeti pred svima je freezed crveno ali uz smijeh visio tamo uvijek.


Svake godine Kejian prodaje stvari ovako putovati u inozemstvo. Su bili u Tajlandu, Vitnam i mnogim drugim zemljama. I svako neko vrijeme, oni imaju male izlete na unutrašnjem planu. Putujući zajedno, zaposlenici mogu imati priliku da sami opustiti i međusobno približiti.


Putovanje u Japan nije završen, ali tih Kejian stvari već pričaju o stranim sljedeći izlet.


Da, gdje se dogodine? LOL!Po Eudora Neves

Povezane vijesti

Copyright © Kejian Polimernih materijala (Shanghai) Co., Ltd sva prava pridržana.