Dom > Vijesti > Sadržaj
KeJian Holding učestvuje na ceremoniji otvaranja 2018. Odlična poslovna para za pomoć
Apr 12, 2018

"Niko ne može ostati na putu za ugodan život!"

"Ja sam najviše zabrinut za teške mase."

- Od novogodišnje generacije generalnog sekretara Xi Jinpinga iz 2017. godineTIM图片20180408111010.jpg

U izveštaju 19. Narodnog kongresa stranke, generalni sekretar Xi Jinping ističe: Moramo mobilizirati cijelu partiju, cijelu zemlju i društvo da precizno pomognemo siromašnima. Na dvije sjednice ove godine, Centralni komitet je još jednom zvučao da se truba podiže iz siromaštva.

Precizno smanjenje siromaštva, privatna preduzeća su takođe kičma. U kritičnom trenutku produbljivanja reforme i dobijanja dobrog društva na sveobuhvatan način, Kejian Holding je pozitivno odgovorio na poziv centralne vlade da ispunjava svoju društvenu odgovornost sa suvim duh "gazećeg kamena da ostavi odštampaj, shvati gvožđe da ima oznaku" .Drži težnju da napravi uzbudljivu izvještajnu karticu preciznog smanjenja siromaštva i ljubavi prema javnom dobru. Da igraju uzornu ulogu u osvajanju borbe protiv siromaštva u sve- okrugli put.

TIM图片20180408111033.jpg

8. aprila , Wu Haitao, predsjedavajući Kejian akcija, sekretar partijske filijale, predsjednik sindikata, i drugi lično su vodili tim da prisustvuju lansiranju odličnih preduzeća iz "rukotvornog projekta" u organizaciji Sheshan Gradski komitet Kineske komunističke partije i ljudska vlada Sheshan Town. Cilj kampanje "ruku pod ruku" je omogućiti preciznim domaćinstvima pogođenim siromaštvom da formiraju "jedan-na-jedan" parove sa preduzećima za pomoć teškim porodicama . Visok stepen sveobuhvatne izgradnje ne bi trebao samo videti "prosek", već i posvetiti više pažnje "svakom domaćinstvu." Nastaviti da rade u parovima kako bi pomogli potrebnim porodicama, davati savjete zbog muškaraca i domaćinstava, ne neka porodica ostane iza sebe.

TIM图片20180408111100.jpg

Na ceremoniji lansiranja, Komitet grada Sheshan Komunističke partije Kine i odgovorna osoba ljudske vlade u Sheshan Town izrazili su iskrenu zahvalnost 32 paru izvanrednih preduzeća koja su izabrana da pomognu. I proslijediti komemorativni šolju "hand-in-hand project" kompaniji KeJian Holding i drugim preduzećima.

QQ截图20180411164721.jpg

Briga je vrlina, posvećenost je realnost. U budućnosti nećemo zaboraviti na našu misiju dok nastavljamo sa razvojem, inovacijama i širenjem. Aktivno odgovaramo na nacionalni plan za suzbijanje siromaštva, ima za cilj uslugu, implementaciju precizne pomoći. Kejian Holding koristi akcije za vežbanje dobrovoljnog duha ljubavi i predanosti, upaliti istinu i toplinu sveta sa ljubavlju, izgraditi skladniju, civilizovaniju, lepšu srećnu kuću.


Povezane vijesti

Copyright © Kejian Polimernih materijala (Shanghai) Co., Ltd sva prava pridržana.