Dom > Vijesti > Sadržaj
Kejian Holding: Donacija za srce za bolesnika
Apr 21, 2017

Nedavno je sindikat Kejian Holding predložio da osoblje pomogne bolesnom zaposleniku Chen Xuean i da podrži našeg vršnjaka inicijalno. Zaposleni u kompaniji Kejian Holding Chen Xuean dijagnostikovan je malignitetom rektuma u februaru 2017. godine i veoma mu je potreban lečenje. Zbog iznenadne ozbiljne bolesti i skupih lekarskih računa, drobljenje je stavljeno na njegovu porodicu ekonomski i duhovno.

S obzirom na njihovu ekonomsku situaciju, sindikat Kejian Holding preporučuje ovoj donatorskoj aktivnosti osoblju. Predložili smo to: preduzmemo konkretne akcije za izražavanje ljubavi i brigu za bolest kolege. I otkriju Kejianove ljude "Kada je udarna stradala, pomoć je došla sa svih strana." ljubaznost i naklonost!


clip_image002.jpg

18. aprila 2017. održana je donatorska aktivnost u Kejian Holdingu. Zaposleni su velikodušni i veoma aktivni. Donacije su poplavljene da plate velike porodične lekarske račune. A podignuti fond je 24910 juana. Možda je to pad kante za Chen Xuean zbog visokih troškova koje on i njegova porodica moraju podneti. Ali sadrži blagoslove osoblja i donosi nadu njemu i svojoj porodici.


clip_image002.jpg

Verujemo da se "velika stvar može uraditi masovnim naporom". Ljubav je svuda oko sebe, i nadamo se da naša ljubav može biti hrabra upornost. Poželimo mu rano da se bori protiv bolesti i oporavi njegovo zdravlje!

Kad god je osoblje u nevolji, sindikat će im pomoći. Neka svaki zaposleni pronađe sreću u Kejianu, a to je humanistička nega. Takođe, Kejian Holding se bavi aktivnostima slanja topline mnogo godina i daje zaposlenima najviše prioriteta. Osoblje duboko osjeća toplinu porodice. Osim toga, promoviše zdrav i harmoničan razvoj Kejian.

 


Povezane vijesti

Copyright © Kejian Polimernih materijala (Shanghai) Co., Ltd sva prava pridržana.