Dom > Vijesti > Sadržaj
[PK utakmica] Za kovanje gvožđa, jedan mora biti jak; Fino konjsko trljanje bez konja
Sep 18, 2017


Da kovanje gvožđa mora biti jako; fin konj koji se tresao bez konja. Ako želimo da izgradimo bolji brend, moramo postići šest ciljeva: istrajnost ideologije, fini duh, moćne sposobnosti, studirati više, dobro vizualizirati i bolje proizvode.

Debata o osobi, važnija je od Jiuding blago; trodimenzionalni jezik, jači od milion divizije. Dobar elokvent je najvažnija dijabetica za prodavca. Za ovu svrhu Kejian Holding održava četvrto takmičenje "Sales Executive" PPT-a.


Ova konkurencija poslušnost ranijeg stila, sadržaji zahtevaju od prodavaca da koriste svoje jake bodove, uvid u tržište, znanje o proizvodima i profesionalnu vještinu kako bi sami napravili PPT. Cilj je da svi članovi razmene znanja jedni s drugima.


U konkurencijskom periodu, svaki prodavac je otišao da održi govor po zavojima. Svi su puni duhovitih primedbi. Majstorski govori pokazali su originalno mišljenje i mešovitu sposobnost takmičara.

Vacuum Sealing Tape for sales

Kejian Polymer materijali PPT govor


Vacuum Sealing Tape manufacturers

Kejian Polymer materijali Razmjena znanja


Nakon što takmičari održe govor, sudije daju integrisanu ocjenu prema sposobnostima izražavanja, vizualiziraju i sposobnost kontrole vremena. Naš predsjednik gospodin Wu, direktor prodaje u unutrašnjosti gospodin Hu i direktor prodaje za izvoz gospodin Chen dali su svoje komentare. Ne samo ukazuju na njihova bolja mišljenja, već i na njihovu neadekvatnost. Pomogli su svim takmičarima da znaju više o sebi.


Vacuum Sealing Tape suppliers


Nakon drastičnog sukoba, Xuezhi Li, Mark Wang i Doris Wu (žene nisu inferiorni prema muškarcima) osvojila top tri.

Vacuum Bagging Tape manufacturers


Razumećete dobitak i gubitak ako uzmete ljude kao ogledalo. Elite Kejian Holding mogu znati više o proizvodima i brzo se poboljšati. Posvećemo se organizaciji superhardnog tima, stvaranju pozitivne atmosfere i na kraju se nadamo da ćemo postići vodeći brend u domenu.

Vacuum Bagging Tape suppliers


Povezane vijesti

Copyright © Kejian Polimernih materijala (Shanghai) Co., Ltd sva prava pridržana.