Dom > Vijesti > Sadržaj
Odjel prodaje na kraju godine konferencija
Feb 11, 2017

Kejian HoldingUspješno održana 2016 Komercijala konferencija godišnje sažetka

Na početku nove godine, sve poprima novi izgled. Veljače 5, 2017, Kejian prodaje elitesgathered u glavnom štabu, sudjelovati u 2016 godišnji sažetak conferenceof Komercijala, atmosferom ugodno prodajni predstavnici moral uzbuđeni, puni nade i povjerenja u 2017.

kejian

andquot; Homeopatski contrarian slomljena Councilandquot;.

Despitethe kemijske industrije niske trčanje i mnogim drugim izazovima 2016, Kejian još gain30% rast i postavi 2017% prodaje postao grow30! On je neodvojiv od naše napore thatupgrade proizvoda i upravljanja kvalitetom kroz kontinuirane inovacije i čvrst menadžment, također naše čvrsto pouzdanje i stalno penjanje.

butyl tape manufactory

Hu zhenping, šef odjela prodaje, je napravio Opsežan sažetak i analiza slika 2016 prodaje djelo Kejian Holding.This yearand #39; s prodaje do nove visoke, i to je naše visokokvalitetne proizvode i pouzdane sinove odluke pobijediti mnoge pohvala od klijenata, što je neodvojivo od u effortsof svakog zaposlenika, ali isto tako effortsof svaka izvidnica u prodajni tim. U isto vrijeme, Hu madenew planiranje i deploymentfor 2017 Novogodišnji zadaci anddeployment.

Prodaja elite odrediti vlastite ciljeve i General ManagerWu Haitao iznijela hisproposals i poboljšati načine s ciljem da ova prodaja mete, i encouragedinnovation i proaktivan rad.

Za poticanje prodajnog osoblja kako bi se postigla veći uspjeh bolji i enhanceenthusiasm svog osoblja, generalni direktor Wu Haitao također objavio svoju firmu #39; s procjenom i primjenu pravila, koristiti pritisak i moć poboljšati učinkovitost i entuzijazam prodajnog tima i zaposlenika.

vacuum bag film factory

Jedanaest godina, Kejian appearedunknown do danas a #39; s internacionalizacije poduzeća, Kejian alwaysshowing držanje penjač, tvrtka će kreirati ideje u thefuturethatthought determineswealth, i determinesvalue proizvoda!

Tvrtke, kao i uvijek, za razvoj novih proizvoda i usluga, kao što su ušteda energije, smanjenje emisija, buka smanjenje, prihvatljiviji i uticajniji na korisnicima, uz stručnost i fokus promijeniti svijet, inovativnih proizvoda i usluga donijeti svijetu nove vrijednosti i dobiti naš povratak u procesu prepoznavanja klijenata!

Godine nakon godine snažnije, godinu nakon godine bolje performanse, godinu za godinom jedinstvenija od srca, svi govore determinationto uspon uspone i padove u posljednjih 11 godina. Vjetar, kiša i duga je postao prošlost, Kejian će se penjati iznad tvog anotherpeakwhich sebe!

Iako je cesta penjanje strmim, bez obzira kako highthe mountainis, to ne može zaustaviti tempo napretka, i bez obzira na to kako će biti teško blokirati incan't određivanje s pogledom na planine. Kejian Holding-- 2017, počinje! Borba!

kejian


Povezane vijesti

Copyright © Kejian Polimernih materijala (Shanghai) Co., Ltd sva prava pridržana.