Dom > Vijesti > Sadržaj
Snažan i snažan United, Kejian i Jiuyuan postaju strateško partnerstvo u saradnji
Dec 25, 2017

20. decembra, Kejian Holding i Šangaj Jiuyuan Petrochemical Co. , LTD. (u daljem tekstu: Šangaj Jiuyuan) najavili su da zajedno rade za postizanje strateškog partnera. Dve strane će blisko sarađivati ​​u oblastima poliuretanskog lepka s vodom, polietilenskog lepka za topljenje i drugih tehnologija i polja primjene.

image.png

Kejian je oduvek bio posvećen traženju partnera koji ima vodeću tehnologiju u industriji poliuretanskog lepka na bazi vode, PU toplog lepka i drugih proizvoda sa nezavisnim brendom. Kako bi ispunili prazninu domaćeg visokokvalitetnog adhezivnog tržišta na bazi vode koji je dugo bio monopol nad inostranim brendovima. Savez sa Šangajom Jiuyuan je "tri-u-tri": nebeski meč, staviti bisere i žade zajedno, negovati iste ideale i pratiti isti put. sastanak, Sheting Chen, GM Jiuyuan i Xianping Chen, tehnički direktor Depresija diskutovalo je o analizi tržišne orijentacije, budućem izgledu tržišta i načinu rada domaćeg vrhunskog vodenog ljepila sa Haitao Wu, predsjednikom Kejian i Zhenping Hu, Xuesong Chen, Direktori prodaje Kejian.Wu Haitao, predsjedavajućeg Kejian-a, dali su kratki uvod u istoriju razvoja i buduće strateško planiranje Kejiana na visokom nivou Jiuyuan-a, rekao je da će dvije strane voditi pr uključivanje "dopunskih prednosti, saradnje u inovacijama, iskrene saradnje, zajedničkog razvoja" .Shranjivanje resursa, promovisanje dubinske saradnje između dvije strane u oblastima kao što su tehnologija, talenat i biznis, kako bi se bolje i jače i zajedno povećali.

Ovaj sastanak na visokom nivou između dve strane označava dugoročno strateško partnerstvo između dvije strane. Da bi postavili dobru osnovu za održiv, zdrav i brz razvoj gumarskog tržišta u oblasti automobila, elektronike, odjeće, kuće i tako dalje za obe strane u budućnosti. Otvaranje novog poglavlja o saradnji na narednom nivou kapitala.

O Šangaju Jiuyuan

Šangaj Jiuyuan je osnovan 1999. godine , profesionalno preduzeće se bavi istraživanjem i proizvodnjom, proizvodnjom i prodajom lepka. Proizvodi se uglavnom koriste u automobilskoj industriji pribora za unutrašnju opremu, tekstilne kompozitne industrije i industrije sintetičke kože, kao i drugih industrija. tehnologija u industriji enterijera za unutrašnju opremu, tehnologija je dostigla domaći i međunarodni napredni nivo. Odlični proizvedeni tehnološki proizvodi sa nezavisnim pravima intelektualne svojine. Performanse i zaštita životne sredine mogu zadovoljiti tehničke standarde Evrope, Amerike i Japana.

O Kejian Holdingu

Kejian Holding je osnovan 2005. godine, nakon dugogodišnjih dugotrajnih poteškoća za postizanje nekih ambicija, sada je postao istraživanje i razvoj, proizvodnja i prodaja kao jedno od visokotehnoloških preduzeća. Kejian ima dosta dostignuća patentnih tehnologija i naprednu tehnologiju proizvodnje .Kejian se bavi kvalitetom preživljavanja, poslovnom filozofijom i kreditom za razvoj. Postao je vodeći brend butilnog lepka u svetu. učinak kompanije je skočio od rasta od 2005. godine do danas, prosječna godišnja stopa rasta je dostigla 96%. On je akumulirao veliki broj visokokvalitetnih korisničkih resursa u automobilu, fiberglassu i građevinskoj industriji. Kejian je uspostavio dugoročni rast, dugoročno blisko partnerstvo sa vodećim preduzećima u industriji.


Povezane vijesti

Copyright © Kejian Polimernih materijala (Shanghai) Co., Ltd sva prava pridržana.