Dom > Vijesti > Sadržaj
Razlog i rješenje za auto
Aug 11, 2016

2016 ljeto Kišno katastrofe, oluje napasti u bilo koje vrijeme, naša vozila su dužni prihvatiti kiše erozije testa, ako auto propušta, vozila će biti jako mokro, ali također je lako kalup, sljedeće će predstaviti curi su razlozi i rješenja.

1, vjetrobran ugradnja plastične trake ili vjetrobran nije ozbiljno. To je važno odabrati protiv starenja, visoka čvrstoća stakla ljepilom, profesionalna ljepila je također vrlo važno, vjetrobran brtvene trake lako prljavštinu, tako pravovremeno čišćenje je također vrlo važno.

2, vrata i pečat kontakt nije dobar, vrata deformacija i brtvene trake kvalitete imaju nekih problema. Vrata oko mozaik Vodootporan lako odstupanja, ako kišnicu od ulaska u automobil, provjerite Vodootporan traka; vezivanje nastaje moći od vodootporne, butil brtvilo za štap primiti, restauracija performansi za brtvljenje, tako da će ne kiša, auto također Molimo obratite pozornost na Vodootporan starenja.

3,tu neki problemi u pečat retrovizor i vrata od auta.

4, krov je nije čvrsto zapečatiti (Napomena: krov oluja diverzija vodovodni može biti blokiran). Općenito postoje dvije vrste Propuštanje vode, jedan krovni odvodni kanal ima veliki broj malih pijesak, prašina dovela do njegova blokada, krov pečat "skupa sa" smjene. Tako vlasnici u mirnodopskom bi trebalo redovito čistiti krovni prozori mogli zadržati čisti odvodni žlijeb, također vlasnici također ne zaboravite u obično kad auto operete, autopraonica radnika s posebnom opremom za visokotlačne mlazni poravnanje drenaža cjevovod smjer jet, ugasi čim više cjevovoda u prašini.

5, tijelo je bio zamijenjen sa Lima, zavarivanje rupa. Ako je zavarivanje metode koristi u procesu obrade Lima nepravilno, nije moguće uvelike utjecati na snagu tijela, što je rezultiralo u erozije.

6, opće kiša odozgo, ali i iz dubine brojač struje, razlog je na dnu je gumeni čep sa. Postoji nekoliko rupa na postolje, ljepilo je ugrađen iz gore, devijacija s leđa, auto i zemlju u stanje direktan link, na kiši infiltracije vode od ispod. Ako je pod mokar, prvi bi trebao biti sumnja ovdje.

Povezane vijesti

Copyright © Kejian Polimernih materijala (Shanghai) Co., Ltd sva prava pridržana.