Dom > Vijesti > Sadržaj
Sažetak posla u drugom kvartalu 2017. godine, Odeljenje prodaje, Kejian Holding
Aug 08, 2017

Rezime iz drugog kvartala 2017. godine, Odjel prodaje, Kejian Holding

Nemojte izgubiti prvobitnu nameru, naporno napredovati


未命名 -1.png未命名-2.pngDana 23. jula, to je bio prvi dan ovog sastanka, svi lideri i vrhunska prodaja su se sastali u Šangaju kako bi sakupili rezime rada drugog tromesečja 2017. godine.

Za Kejian Holding, rezime svakog kvartala u Šangaju bi bio prekretnica. Naši 22 partnera raste zajedno; koristite sastanak kao prekretnicu. Bili smo iznenađeni našim rezultatima prošlosti i osjećaju se sigurni jer nakon prelomne godine imamo buduću budućnost.

Na sastanku, svaka vrhunska prodaja objavila je svoje performanse svog posla u prvoj polovini godine, naročito u drugom tromjesečju. U međuvremenu, oni postavljaju otvorena pitanja i nedovoljni, takođe planiraju i organizuju svoj posao u drugoj polovini godine. Svi lideri, kao naš predsjednik, gospodin Wu Haitao, naš direktor kućne prodaje, gospodin Hu Zhenping, direktor prodaje izvoza, gospodin Chen Xuesong je imao govor. Oni su afirmisali rad u prvoj polovini godine; takođe analizira našu prednost u brendiranju i korisničkim resursima, istaknuo je priliku i izazov eksplicitno iz aspekata upravljanja, operacije, fizičke istine korporacije. Osim toga, ponavljaju cilj posla, opšti uslovi i ključni naglasak u radu u drugoj polovini godine, povjerenje i odlučnost zaposlenih u Kejian Holdingu kako bi završili godišnji cilj posla.


未命名-4.png未命名-5.pngNa sastanku se ističe da, iako smo dobili savršeni rezultat u drugom kvartalu, potrebno je i samoproizvođenje. Kontinuirano obnavljanje našeg priznanja, poboljšavamo se. Dalje naglašava, svako treba da ima sopstvenu misao i mentalitet, čvrsto samopouzdanje, napreduje i posvetiti više pažnje razvoju kvaliteta, brzine i sposobnosti prodaje. Postavite temelje za završetak svih ciljeva i zadataka godišnje. Svaka periodična tranzicija može učiniti da imamo jasniji cilj, potisnemo Kejian Holding sa najudobnijim statusom i podstaknemo nova iznenađenja i žetvu. Moramo zadržati prvobitnu namjeru u svakoj tranziciji, učiniti sve što je moguće za uhvatiti priliku; moramo ići ruku pod ruku, da zajedno krenemo prema epohalnoj legendi.
Povezane vijesti

Copyright © Kejian Polimernih materijala (Shanghai) Co., Ltd sva prava pridržana.