Dom > Vijesti > Sadržaj
Vodootporan Napomena smotan materijala
Jul 14, 2016

2016 je kišna sezona, ako vaš krov Vodootporan rad nije na mjestu, je dužan stvarati probleme na svoj život i bit ćemo na krovu od nepropusnog materijala za analizu, kako napraviti dobar posao od krovnog vodootporno.

U ovom trenutku, zajedničke krovne smotan Vodootporan materijal uglavnom je u dvije kategorije promjene asfalt Vodootporan smotan materijala i polimera Vodootporan smotan materijal. Modificirani asfalt, asfalt hidroizolacija materijala kao što su samoljepljive, samoljepljive hidroizolacija membranu i tako dalje. Brtvljenje materijala, kao što su TPO zavojnica, PVC zavojnica, zavojnice i tako dalje EPDM polimera.

Vodootporan prakse i pitanja koje treba liječiti smotan materijal krova

1, Coiled vodonepropusni sloj gradnja treba biti u masonerija, instalacija opreme, cjevovoda i tako dalje;

2, asfaltiranje sa različitim pedalj na kućištu, treba biti prvi visoko na niske redoslijeda prvi Daleke prošlosti

3, u single cross trgovini, prvo se proširilo na mjesta gdje je voda relativno koncentrirana prema visini postići od niske do visoke, površine i površine materijala treba započeti do ležao na podu, tako da u smjeru toka.

4, zavojnica paralelno sljemene crjepove, duži rub u krilu ne manje od 70mm, kratke strane nije manje od 150mm, kratke strane susjedne par zavojnica nadživio zglobova treba biti raspoređen ne manje od 500mm, kako bi se osiguralo list krilo širine i asfaltiranje ravno, dućan štapići materijal bi trebao poskočiti obilježavanje;

5, Nagib više od 25% lučni krov i krovni Nagib pod krovom, trebali biste pokušati izbjegavati kratke strane kruga;

6, pločice, niveliranje sloja mora biti suha, od večeri do sljedećeg jutra na sunčan dan ili oko 1-2h, 1m 2 membranu deka.

Prema zahtjevu krovišta vodootporne, naše tvrtke i proizvodnja je TOP serije NAJBOLJE-Self-expand-adhesive asfalt smotan materijal Vodootporan materijal, ovaj proizvod je samoljepiva membranu gumeni materijal, odlične performanse u brtvljenje vodootporne, protjek zraka i buke. Svoje proizvode nisu vezali i odličan elastična deformacija svojstva, a time bolje buka učašenje. Samoljepljive asfalt zavojnica zgodan aplikacija i ekonomske uštede, brtvljenje i zvučnu izolaciju izvedbe je odličan, je vrlo lagan za korištenje krovopokrivački proizvodi.


Povezane vijesti

Copyright © Kejian Polimernih materijala (Shanghai) Co., Ltd sva prava pridržana.