Dom > Servis
Servis
Kontaktiraj nas

Kejian Polimernih materijala (Shanghai) co, Ltd

Adresa: br., 3258 Shenzhuan ceste, Songjiang Distrikta, Shanghai

Kontakt: Doris Wu

Kontakt: 86-21-57855149; 18217261378

Faks: 86-21-57855398

E-mail:export@kejian-china.com

Poštanski broj: 201603

Prodaja: Xuesong Chen

Telefon: 13761748877

Skype:skywings881

Prodaja: Doris Wu

Telefon: 18217261378

Skype:rainieshow  

Kejian Holding je uspostavio relativno savršenu prodajnu mrežu i sisteme za skladištenje, osnovao prodajnu kompaniju u Severnom i logističkom centru, ima grupu odličnih tehnologija, odgovornog servisnog tima. Servis je podeljen na tri nivoa:


Pre-prodajna usluga

Pre prodaje proizvoda, prodaje rep. trebaju predstaviti proizvode kupcima po narudžbenicima sastanaka, odlazak od vrata do vrata i slanje pismenog pisma, odgovaranje na konsultacije s kupcima i snimanje. Da bi pomogli kupcu da izabere odgovarajući proizvod.


Usluga kupovine

1) Osoblje poslovne jedinice treba ozbiljno izvršiti ugovore i razumjeti upotrebu proizvoda kompanije. U međuvremenu je neophodno pravovremeno, precizno i sigurno slanje proizvoda na određene lokacije kupca. Potrebno je pažljivo slušati i snimati zapise.

2) Ukoliko je potrebno, situaciju izvršenja ugovora treba vratiti kupcu, uključujući i promenu uslova proizvoda, koje treba uskladiti sa relevantnim ljudima i kupcima.


Uslugu nakon prodaje

1) Personalizovani servis za kupce. Pobedjujemo konkurentsku prednost izgradnjom zadovoljstva kupaca i lojalnosti klijenata, i blagovremeno objavljivati marketinšku strategiju i srodne politike kompanije, takođe vrijedno i rješavamo žalbe kupaca.

2) Pravovremena usluga. Odgovaramo u roku od 24 časa nakon što dobijemo povratne informacije o kvalitetu kupaca i pružimo podršku na licu mesta u roku od 48 sati po posebnim zahtevima.

3) besplatni tehnički savjeti i usluge. Pomažemo korisnicima da reše probleme u izgradnji putem telefona ili demonstracija na terenu, itd.


Copyright © Kejian Polimernih materijala (Shanghai) Co., Ltd sva prava pridržana.